in curand, 3DMark for Android

Da, cred ca este nevoie de o unealta standard de benchmarking si pentru gadgeturile cu Android. Exista cateva tool-uri folosite la ora actuala dar nu am incredere totala in ele. Nu de putine ori am obtinut rezultate total aiurea cu ajutorul lor.

Asa ca, nu-mi ramane decat sa salut initiativa celor de la Futuremark. Acestia au inceput lucrul la versiunea 3DMark pentru Android care va fi disponibila pentru download la anul, in 2012.

Utilizatorii vor putea masura performantele hardware ale device-ului, apoi vor putea compara rezultatele obtinute cu altele existente intr-o baza de date centralizata.

Personal, astept cu nerabdare acest pachet software.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *