Benq: mini-proiector cu andocare pentru iPhone si viewer pentru documente Office

Noul mini-proiector BenQ Joybee GP2 este foarte tare!  In primul rand ca are solutie de andocare pentru iPhone sau iPod. In al doilea rand ca poate proiecta imagini video la rezolutii 720p chiar si de la o distanta foarte scurta de perete (poate reda o imagine cu o diagonala de 44 inchi de la numai 1 metru distanta). Functioneaza pe tehnologie DLP, are si sistem audio incorporat, port USB, slot SD dar si o memorie interna de 2GB.

Si, ceea ce asteptam de mult timp la un proiector: dispune de viewer pentru documente Office si pentru PDF! Poate fi proiectorul perfect pentru cei care fac diverse prezentari de marketing sau vanzari la sediul clientilor. Este mic, usor de purtat, si face inutila prezenta unui laptop. Urmatoarea versiune, va avea cu siguranta internet si browser.  😀

Va fi prezentat in ianuarie la CES in Las Vegas. Se pare ca va avea un pret de aproximativ 550 USD.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Benq: mini-proiector cu andocare pentru iPhone si viewer pentru documente Office

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *