Manager SRL – joc online pentru segmentul de business (de la Vodafone, normal)

Astazi, cei de la Vodafone au lansat o noua campanie de comunicare pentru segmentul de business. Este vorba de un joc video interactiv si online, produs 100% in Romania si care poate fi accesat la adresa: www.managersrl.ro.

Scenariul jocului este urmatorul: Sere, seful echipei SRL, pleaca intr-o vacanta si iti cere ajutorul. Misiunea este incheierea unui contract important cu niste clienti asiatici. Asa ca, trebuie sa iei deciziile corecte pentru ati ajuta si conduce colegii din Echipa SRL. 100 de utilizatori care finalizeaza jocul vor primi cate o carte Steve Jobs – Secretele Inovatiei. Concursul se va desfasura timp de 13 saptamani.

Jocul este in flash, videoclipurile sunt filmate la rezolutie HD, astfel ca il veti putea juca cel mai bine pe un PC/laptop. Nu a fost conceput pentru platformele mobile, ceea ce mi se pare un pic ciudat, Vodafone fiind o companie telecom pana la urma.

Cateva imagini de la evenimentul de lansare al platformei online, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Manager SRL – joc online pentru segmentul de business (de la Vodafone, normal)

  • December 5, 2011 at 10:07 pm
    Permalink

    mai bine ar lansa oferte (pachete) REALE de business, in loc de jocuri. Pana se trezesc, Orange le papa din felia de business, fara jocuri.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *