Prima tableta cu Android 4.0 sau de unde sare iepurele :O))

Contrar tuturor asteptarilor, prima tableta cu Android 4.0 disponibila la vanzare nu este nici de la Asus, nici de la Acer, nici de la Motorola, nici macar de la Samsung.

Se pare ca o firma aparent obscura, de care eu nu stiam nimic, a luat fata titanilor IT si a pus deja in circulatie tablete cu IceCream. Compania se numeste MIPS iar tableta Ainol NOVO7. Aceasta se vindea inainte cu Android Honeycomb, acum are IceCream Sandwich. Fisa tehnica arata in felul urmator: procesor Ingenic la 1 Ghz, ecran de 7 inchi capacitiv, procesor grafic Vivante la 444Mhz, capacitate de decodare full HD, camera de 2 MPix, USB 2.0, HDMI 1.3 si slot microSD.

Este clar, nu este o tableta de lux. Dar are un pret la care chiar si iPad killer-ul de la Evolio roseste: 99 USD plus transport. Wtf? 99 USD? Si mai si porneste? 😀 Chiar sunt curios de ce este in stare dracia asta. :d Poanta e ca vor sa faca si altele, cu ecrane mai mari. 😀

Mai jos, o prezentare video de la producatori.
 

 

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *