Lenovo: mini-laptop pentru elevi si studenti

Ce frumusete de mini-laptop pentru elevi au scos cei de la Lenovo.  Primul de acest gen sub numele de ThinkPad,  X130e  are un aspect tineresc si cateva facilitati “tough” care il fac mai rezistent la diversele accidente care s-ar putea intampla in clasa sau in sala de studiu.

Acesta are un ecran de 11.6 inchi cu o rezolutie de 1366×768 pixeli, procesoare Intel Core i3-2367U (1.4Ghz) sau APU-uri AMD E-300 (1.3 Ghz) si E-450 (1.65Ghz), minim 2GB memorie RAM, stocare de pana la 500GB, acumulatori cu 6 celule capabili de o autonomie de aproape 8 ore. In State va fi disponibil din luna aceasta cu preturi incepand de la  469$.

Imi cam face cu ochiul modelul cu AMD E-450. La noi, poate de iepuras.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *