Meseriasul Smart TV Philips 9000 Series este disponibil la Flanco

Astazi, cei de la Flanco au prezentat in premiera in Romania noul Smart TV Philips 9000 Series, un televizor premiat de EISA care arata intr-un mare fel. Imi plac finisajele de aluminiu, prezenta sa eleganta, de lux.

Dintre principalele sale functii amintesc de cea Net TV (interfata Smart TV in care veti gasi diverse aplicatii pentru informare sau divertisment), tehnologie Perfect Pixel HD pentru o claritate superioara sau Ambilight Spectra XL (efecte luminoase pentru crearea unei atmosfere propice vizionarii). Bineinteles ca incorporeaza si tehnologie 3D, cu ochelari activi.

Specificatiile tehnice complete, aici: http://www.philips.ro/c/televizoare/9000-series-dvb-t-c-full-hd-3d-max-de-102-cm-40-inch-40pfl9606h_12/prd/. Mai multe detalii despre functiile Smart ale celor de la Philips, v-am povestit aici: http://www.imidoresc.ro/2011/03/11/smart-tv-ul-celor-de-la-philips-cateva-detalii/.

Mi-a placut faptul ca ecranul nu reflecta aproape deloc lumina. Acesta are incorporata tehnologie cu nanostructuri “Moth Eye” (Ochi de Molie), astfel ca nu va reflecta nici macar lumina puternica a unui blit de aparat foto. Testata treaba!

Modelul cu o diagonala de 46 inchi are un pret de aproximativ 9000 lei si va fi gasit in magazinele Flanco de saptamana viitoare.

Alte cateva fotografii, in continuare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Meseriasul Smart TV Philips 9000 Series este disponibil la Flanco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *