Prietenul Destept de la Huawei (si un concurs misto)

Interesanta campanie online a celor de la Huawei. Acestia au lansat site-ul prietenuldestept.ro prin care isi promoveaza noua gama de smartphone-uri si tablete cu Android. Campania se desfasoara in special prin intermediul retelei de socializare Facebook.

Foarte misto este faptul ca sunt puse la bataie 9 smartphone-uri Huawei Sonic pe care le puteti castiga spunand o poveste. Concursul se desfasoara pe o perioada de 3 saptamani. Sunt alesi 3 castigatori saptamanal de catre un juriu specializat.

Bafta!

M-am inscris si eu sa vad daca merge site-ul cum trebuie. A functionat foarte bine doar in Firefox, in Chrome nu imi afisa lista cu prieteni.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *