Cum va arata smartphone-ul Panasonic care va fi lansat in Europa?

Au aparut primele imagini cu prototipul de smartphone Panasonic care va fi lansat in Europa in luna martie. Se pare ca va avea un ecran OLED de 4.3 inchi cu rezolutie qHD si ca va fi rezitent la apa, la praf si la socuri. De asemenea, nu-i va lipsi tehnologie NFC. Nu va fi un terminal ieftin, fiind targetat catre zonele de business. Uitasem, este cu Android.

Avem confirmare oficiala si din partea Panasonic Romania. Comunicatul, pe urmatoarea pagina.

Panasonic va lansa primul său model de smartphone pe piaţa din Europa

Tokyo, Japonia – Panasonic a anunţat astăzi că va lansa primul său model de smartphone pe piaţa din Europa în martie 2012.

De asemenea, compania niponă a anunţat că îşi propune să aducă vânzările sale de smartphone-uri de peste hotare la 9 milioane de unităţi în anul fiscal 2016, Europa fiind una din zonele de referinţă din piaţa globală. Astfel, Panasonic va lansa pe piaţa europeană primul său model global de smartphone în martie 2012. Smartphone-ul  vine cu sistemul de operare Android Gingerbread 2.3.

 

Principalele caracteristici ale modelului sunt:

  1. Un design ultra-subţire, în formă de D, pentru o portabilitate cât mai bună
  2. Ramă subţire cu un ecran QHD (960×540) de 4,3 inch
  3. Rezistenţă la apă şi praf pentru o manevrare uşoară

 

Folosindu-l ca un model de referinţă, Panasonic îşi va extinde apoi gama şi îşi propune să vândă 1,5 milioane de unităţi în Europa în următorul an fiscal. Mai mult, în anul fiscal 2016, Panasonic vizează vânzări globale de 15 milioane de unităţi, dintre care nouă milioane în  Europa, Asia, China şi Statele Unite ale Americii şi sase milioane în Japonia (dintre care cinci milioane sunt smartphone-uri).

Panasonic va maximiza resursele sale interne, inclusiv folosirea unei fabrici existente deja din Malaezia. În prezent, telefoanele pentru piaţa din Japonia sunt produse în această fabrică, iar acum primul model global va fi produs tot acolo.

Panasonic va continua să extindă gama sa de produse şi să crească vânzările printr-un proces rapid, fructificând la maximum capacităţile tehnologice ale Grupului, precum şi locurile de producţie şi vânzare din întreaga lume.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *