Info Koyos.ro: Romanii prefera smartphone-urile cu Android

Un interesant infopress de la Koyos.ro mi-a ajuns zilele trecute in casuta postala (electronica).

Pe baza tranzactiilor facute de KOYOS.ro in ultimele trei luni, ei au ajuns la concluzia ca telefonul mobil este unul dintre gadgeturile preferate ale romanilor. De asemenea, se pare ca romanul isi schimba telefonul mobil mai frecvent decat in anii trecuti, adoptand versiuni din ce in ce mai puternice.

Cele mai comercializate smartphone-uri sunt cele cu Android. Cele mai importante criterii de alegere ale unui astfel de terminal sunt procesorul dual-core, memoria interna si suportul pentru cardurile de memorie microSD. Urmeaza navigatia GPS, optiunea de filmare la rezolutii full HD si ecranul Amoled. De asemenea, se pare ca utilizatorii nu neglijeaza nici aspectul sau dimensiunile, alegand in principal telefoanele usoare si subtiri. Tastatura qwerty fizica nu mai este un criteriu principal de alegere.

La categoria mobilelelor standard, sunt preferate modelele cu suport dual-sim, ecran generos si o autonomia mare de functionare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *