Pasajul Basarab – Grozavesti Miniaturizat (cu Panasonic GF3)

Astazi am avut chef de joaca. Cum aveam drum pe la biroul unui bun prieten, aflat intr-o cladire cu o priveliste panoramica foarte misto, mi-am zis sa iau si GF3-ul sa fac niste miniaturi foto si video.

Nu sunt extrem de multumit de ce mi-a iesit, cu rabdare si mai mult timp cred ca putea iesi ceva mai frumos. Nu ma refer la calitatea imaginilor foto si video. Ele sunt fara repros. Ma refer la alegerea cadrelor, pozitia camerei, faptul ca nu am avut timp destul pentru filmari. Asta este, trebuia sa ajung si la serviciu. Promit ca voi mai reveni. In orice caz, ii multumesc lui Ionut pentru ajutorul acordat. 😀

Deci, Panasonic-ul GF3 are si cateva functii creative, una dintre ele fiind cea de miniaturizare. Rezultatele sunt chiar misto atunci cand ai parte de o zi frumoasa, cu soare. Filmarea, mai jos.
 

 
Pe urmatoarea pagina, cateva fotografii.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Pasajul Basarab – Grozavesti Miniaturizat (cu Panasonic GF3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *