Tech si Interesante – Mai e putin pana la Craciun

Hai sa vedem articole interesante am mai citit pe bloguri. Mai sunt doar doua saptamani pana la Craciun, cu ocazia asta poate va dau si cateva idei pentru cadouri frumoase.

– Un cadou foarte misto ar fi camera Canon S95 al carei fashion-review il puteti citi pe blogul lui Catalin Gradinariu:  http://catalingradinariu.wordpress.com/2011/12/12/review-canon-s95-sau-cum-sa-alegi-un-aparat-compact/.

– Emil a testat noul Galaxy Nexus. Impresiile lui despre smartphone-ul Google, aici: http://www.gadget.ro/samsung-galaxy-nexus-review/. L-am vazut si eu la un eveniment, sper sa-l pot butona vreodata (despre Nexus vorbeam). Deocamdata ma bucur de serviciile unui Note. Si Nexus-ul poate fi un cadou meserias de Mos Craciun. Chiar un super cadou.

– Pentru cei care isi doresc de la Mos un laptop multimedia, poate ii intereseaza si review-ul noului Toshiba Qosmio F750 pe notebookreview.ro:  http://www.notebookreview.ro/reviews/Review-Toshiba-Qosmio-F750-3D-83.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *