Dansand cu… porumbeii (in alb si negru)

Va spuneam mai acum ceva timp de noua mea jucarie, camera mirrorless Samsung NX200. O camera foarte buna pentru fotografia de strada (Street Photography), dupa cum ne spune domnul Simion Buia aici: http://www.foto-magazin.ro/stire.php?id=7131. Dupa ce am citit articolul domniei sale, am inceput sa o port tot timpul cu mine. Oriunde merg si vad ceva interesant, pac, am si facut o poza.

Astazi, trecator fiind prin parcul Ion Voicu, am zarit stolul de porumbei odihnindu-se pe o alee. Nu stiu cum s-a intamplat dar m-au lasat sa ma apropii de ei, m-au primit in mijlocul lor. Extrem de prietenosi, au stat foarte cuminti la pozare. Pompos spus, am dansat cu porumbeii. As fi preferat de dansez cu lupii… mai bine Doamne’ fereste! 😀

Deci, un exemplu de “Street Photography” in alb si negru, in galeria de pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *