Asta seara am fost copii, din nou

Da, asta seara am fost copii, din nou. La invitatia celor de la Canyon, am desenat, am colorat, am decupat, intocmai cum faceam acum multi (muuultiiiiiii) ani la orele de lucru manual. Si nu am colorat chiar orice. Toti cei invitati acolo ne-am lasat amprenta si imaginatia pe cateva perechi de casti marca Canyon. Eu asa m-am simtit, ca atunci cand eram copil, cand ma distram colorand si decupand diverse forme din hartie.

A fost un eveniment fain care s-a desfasurat in cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design. Nu sunt eu mare talent in ale desenului dar nu m-am lasat cu una cu doua. Am colorat (ca pictat nu pot spune) si eu cum am putut. Imagini de la ineditul experiment, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *