Samsung Galaxy Note – In Parc (GaFaS)

Nu am mai facut cam de multisor fotografii din ciclul GaFaS – Gadget Fashion Show. E o tacaneala de-a mea, imi place sa fotografiez gadgeturile altfel decat o fac de obicei. Altfel decat le vedeti pe majoritatea site-urilor de profil. Iata ca, revin in forta cu cateva instantanee ale noului Galaxy Note de la Samsung, pe care l-am dus in parc. De ce in parc? Motivul personal: pentru ca era singurul loc mai linistit dimineata si nu riscam sa se uite toata lumea la mine. Motivul practic: pentru ca Samsung Galaxy Note ne poate ajuta sa navigam pe internet, sa verificam casuta postala, sa socializam online de oriunde ne-am afla, chiar si atunci cand stam linistiti pe o bancuta in parc. Are un ecran destul de mare, cu o rezolutie pe masura, foarte bun pentru vizualizarea tuturor aplicatiilor in conditii confortabile.

Momentan doar atat despre el. Revin cat de curand si cu o scurta prezentare. Intre timp, va invit sa vedeti cele cateva fotografii, pe urmatoarea pagina.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *