Operatiunea Monstrul si alte filme romanesti intr-un serviciu “video on demand”, acum numai pe tabletele Samsung

Da, acum avem la dispozitie si serviciu tip “video on demand” localizat pentru Romania pe tabletele cu Android. Tare, nu? Prin intermediul lui avem acces si la cateva titluri romanesti, unul dintre ele fiind si preferatul meu dintotdeauna, Operatiunea Monstrul.

Este vorba de aplicatia SeeNow dezvoltata de catre cei de la Direct One si care a fost lansata astazi impreuna cu Samsung Romania. SeeNow ofera acces contra cost la streaming video la cerere cu filme si documentare dar si la cateva canale de televiziune (13 momentan). Daca doriti sa urmariti filme pe tableta, puteti opta intre un abonament lunar (intre 2.49 euro/luna si 3.99 Euro/luna) sau vizualizare “pay per view” (0.9 Euro/film).

Aplicatia va fi disponibila in viitor si in Android Market, pentru toate marcile de tablete cu Android Honeycomb. Momentan, aceasta este customizata numai pentru tableta Samsung 10.1. De asemenea, cumparatorii de tablete Samsung au avantajul accesului gratuit pentru o perioada de 6 luni in sectiunea dedicata canalelor TV.

De asemenea, dezvoltatorii de la Direct One (aceiasi care au facut si portalul online Dolce TV) au marturisit, daca ma pot exprima asa 😀 , ca lucreaza si la o versiune pentru Smart TV-uri.

Revin cu mai multe detalii cat de curand.

Update 1. Momentan, posesorii de tablete Samsung o pot descarca de aici: www.samsungmobilers.ro/mobiletv.apk.

Alte cateva imagini din cadrul evenimentului, pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Operatiunea Monstrul si alte filme romanesti intr-un serviciu “video on demand”, acum numai pe tabletele Samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *