Asus – (hot) Party de Craciun

Am ajuns destul de tarziu aseara la petrecerea Asus, din motive familiale legate de o serbare de Craciun a lui pustiulica. Deh, trebuia sa-mi incep seara cu niste colinde in engleza si chiar germana. Am inteles ca inainte sa ajung s-a desfasurat un concurs cu premii in care s-au castigat niste gadgeturi misto.

Deci, am ajuns tarziu dar am picat in mijlocul unei discutii aprinse despre abordarea diferita asupra trasaturilor moralei in dogmele filozofice ale lui Kant fata de cele ale lui Schopenhauer, purtata intre Monstru de la Lab501.ro si Vasile  de la Playtech. Fiecare isi spunea punctul de vedere, discutia era chiar incinsa dar a fost stinsa pana la urma de cateva paharele cu licori spirtoase. 😀 Cerc literar in toata regula… In rest, o seara linistita, cu muzica placuta. alte discutii si conversatii despre tehnologii, tablete si ultrabook-uri. Trebuie sa recunosc ca unii dintre cei prezenti acolo, un pic mai afumati de la sucul natural de portocale, derapau in discutii si aduceau vorba si despre produsele concurentei. :O))

Pe naiba, a fost o seara foarte misto, cu muzica misto si distractie. Ne-am simtit extraordinar, am glumit, am ras, am dansat si am mai si gustat cate un paharel (cu moderatie). Craciunitele au intretinut si incins atmosfera pentru gadgetari, unii dintre ei facand pentru prima data distinctia intre o femeie reala si una digitala. :O)) Cateva imagini de acolo, cu atentie alese, pe urmatoarea pagina. Celelalte nu vor fi publicate niciodata, unele fiind de genul celor din filmele Hangover… ma rog, nu chiar atat de dezmatate, mai cuminti. 😀

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

6 thoughts on “Asus – (hot) Party de Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *