Logitech Mini Boombox – Un sunet mai bun (sau gadgetul audio din brad)

Tabletele, smartphone-urile si chiar laptopurile (majoritatea lor) nu pot oferi un sound de calitate, puternic si clar, asa cum ne-am dori noi. In carcasele lor compacte, speakerele incorporate sunt mici, pricajite, fara putere. De aceea, atunci cand vrem sa ascultam in alte conditii melodiile preferate sa coloana sonora a unui film, apelam la accesorii audio externe.

Un astfel de accesoriu, chiar un gadget audio, este si mini-sistemul audio de la Logitech, MiniBoombox.

In primul rand ca este un gadget super dragut. Finisaje de calitate, in rosu si negru, o constructie moderna, glossy, un aspect multimedia.

Pe laterala superioara sunt prezente butoanele tactile pentru controlul volumului, al melodiilor sau pentru preluarea apelurilor telefonice.

Pe spate gasim butonul de Power, un port mini USB pentru alimentare si unul auxiliar de 3.5mm pentru conectarea surselor audio care nu au bluetooth.

Conectarea cu diferitele device-uri, fie ca sunt tablete, smartphone-uri sau laptopuri se realizeaza rapid, fara batai de cap. Doar apasam pe butonul de Bluetooth iar apoi il cautam pe device-ul nostru. In cateva secunde acestea vor fi “imperecheate”.

Dupa cum am mai spus, MiniBoombox reda un sunet mai puternic, mai amplu si mai cald decat al tabletelor si smartphone-urilor. Diferenta calitatii nici nu poate fi pusa la indoiala. In schimb, nu se descurca la fel de bine cu sunetele joase la  volum puternic, in aceste conditii aparand distorsiunile. In schimb, mi-a placut cum reda muzica acustica, ritmurile calme, fara basi.

Pe langa asigurarea unui sound ok, mai are un avantaj. Este un sistem portabil. Adica este usor, compact si dispune de acumulator, astfel ca poate fi utilizat oriunde am merge. Chiar si in mijlocul padurii. Cei de la Logitech ne asigura ca o incarcare completa a acumulatorului ne asigura cam 10 ore de auditii muzicale. Nu am avut cum sa verific, nu am avut timp sa ascult muzica atatea ore. De asemenea, are microfon incorporat, astfel ca poate fi utilizat si in masina pe post de “casca bluetooth”. Tare, nu?

Mi-a placut aceasta mica dracie audio, Logitech MiniBoombox. L-as purta permanent in rucsacul meu atunci cand plec in vacanta pentru ca asigura un sunet mai bun decat orice device portabil de-al meu. Pentru ca nu ma simt confortabil cu o casca in ureche, l-as utiliza chiar si in masina, pentru preluarea convorbirilor telefonice in timp ce sunt la volan. Acum sta in brad si ne canta colinde de acolo. 😀

Pe amazon.de are un pret de aproximativ 76 Euro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

9 thoughts on “Logitech Mini Boombox – Un sunet mai bun (sau gadgetul audio din brad)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *