Noi monitoare cu matrice IPS de la LG – la CES 2012

Personal, sunt fan al monitoarelor cu matrice IPS. Am testat acum ceva timp un monitor LG cu matrice IPS si am fost tare incantat de el. IPS este o tehnologie care poate reda mai fidel si mai exact culorile decat o fac matricile TN uzuale. Imaginile se vad altfel, mult mai frumos pe o astfel de matrice. Asa ca, un astfel de monitor, va fi preferat de fotografii profesionisti sau de catre entuziasti. Eu sunt unul dintre cei din urma, am vazut cum reda imaginile un astfel de monitor, am vazut diferenta. Cu siguramta, urmatorul companion al desktopului sau laptopului meu va fi un monitor cu o astfel de tehnologie.

Poate va fi chiar unul dintre modelele pe care LG le va lansa la CES, in Las Vegas, luna viitoare. De fapt, vor fi disponibile mai multe serii de astfel de monitoare: DM92, DM82, DM52 si D43 3D.

Cea mai sexy este seria DM92 care are o rama metalica subtire, suport cromat, un aspect premium care nu va poate lasa nepasatori. Sa mai spunem de ecranul cu diagonala de 27 inchi? Perfect atat pentru prelucrare foto dar si pentru gaming sau vizualizarea filmelor. Normal, are incorporata si tehnologie 3D.

Nici monitorul DM82 cu ecran de 23 de inchi nu se lasa mai prejos. Are un design futuristic, cu finisaje metalice si un suport de sustinere patrat. Cei de la LG sustin ca asigura cea mai buna vizualizare 3D din industrie, cu o calitate superioara a tonurilor de culoare si unghiuri largi de vizualizare. De asemenea, acesta dispune si de speakere de 7W incorporate.

Modelele DM52 au ecrane de 27 si 23 inchi cu tehnologie 3D, porturi HDMI si hub USB pentru conectarea mai facila la computer a diverselor accesorii de stocare. Monitoarele din seria D43 pot oferi imagini 3D cu o coloristica vibranta si dispun de procesor pentru convertirea continutului 2D in unul tridimensional.

Cred ca in primavara sau in vara, unele dintre aceste monitoare, vor fi prezente si pe piata din Romania. Le astept cu nerabdare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Noi monitoare cu matrice IPS de la LG – la CES 2012

  • December 25, 2011 at 12:07 am
    Permalink

    Oau, ce articol tandru. Iti faci sotia geloasa pe monitoru ala.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *