LG – noi functii Smart pentru televizoarele lor (la CES 2012)

Daca cei de la Samsung fac teasing pentru un nou Smart TV, nici cei de la LG nu se lasa mai prejos si anunta schimbari in linia de anul viitor. Pe langa mult asteptatul televizor OLED de 55 inchi, LG vor prezenta si noile game de televizoare Cinema 3D Smart TV care vor avea la dispozitie peste 1200 de aplicatii dar si noua telecomanda Magic Remote. Dupa cum observ din imaginile de mai sus, si interfata Smart a fost schimbata, arata altfel decat cea actuala. Utilizatorii vor putea accesa o aplicatie dedicata, LG 3D Zone, care va contine filme si emisiuni Tv in acest format. De asemenea, ca si linia actuala, televizoarele LG vor converti continut 2D in 3D si vor functiona tot pe tehnologie pasiva, cu ochelari polarizati.

Foarte important. Noile televizoare LG vor dispune de tehnologie wireless Intel WiDi care le va permite conexiunea fara fire la computere sau device-uri compatibile. Prin aplicatia Smart Share Plus, utilizatorii pot accesa continut stocat pe PC-uri, tablete sau smartphone-uri. De asemenea, prin aceeasi functie, Smart Share Plus, putem vizualiza emisiunile TV pe device-uri externe, cum ar fi tabletele.

Sper sa fie operate schimbari si upgrade-uri atat la partea de browser cat si la cea de compatibilitate cu formatele audio DTS din filme, actuala generatie de Smart TV-uri LG avand mici probleme la aceste capitole.

Dupa cum spune englezu’, We Shall See…

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *