Acer S3 – Ultrabook equilibrium

(Sau cum sta un ultrabook Acer S3 in echilibru perfect, pe un cuier, la 2 metri inaltime.)

Da, sfarsitul de an imi ofera inca o surpriza placuta. Am ocazia sa testez inca un ultrabook, de data asta modelul Acer S3. Prin definitie, ultrabook-ul, un concept marca Intel, este un echipament care asigura echilibrul perfect intre o putere de procesare  superioara si portabilitate, prin cea din urma intelegand dimensiuni si greutate mici dar si o autonomie extinsa. In plus, toate ultrabook-urile pe care le-am vazut pana acum, arata si foarte bine. Au acel aspect premium, de business, care nu are cum sa va lase nepasatori.

Modelul Acer S3 pe care il voi utiliza in perioara urmatoare, intruneste toate cele trei caracteristici esentiale de care va spuneam inainte. In primul rand fisa tehnica: procesor Intel Core i7 – 2637M la 1.7 Ghz, 4GB memorie RAM si stocare pe un SSD de 256GB.  Foarte buna pentru orice activitate tip office, navigare pe internet si comunicare dar si pentru divertisment multimedia la rezolutii full HD sau pentru prelucrare foto/video. Urmeaza partea cu silueta, un manechin fratilor, nu alta, o fotomodela… :O))) Are o grosime intre 13.1 si 17.5mm si o greutate sub 1.4Kg. Ce sa-ti doresti mai mult? Il poti luat cu tine peste tot, il poti transporta fara efort, chiar si intr-o geanta de dimensiuni mici. Cred ultrabook-ul este o scula perfecta pentru fotografii profesionisti, detaliem cu alta ocazie motivele. Legat de autonomie, ramane sa-l testez si va voi spune cum se comporta si la acest capitol. Cea de-a treia caracteristica, aspectul. Acer S3 este un portabil care arata decent, este elegant, stilat, construit din materiale de calitate, cu finisaje pe masura.

Cam atat despre el momentan. Pe urmatoarea pagina, gasiti cateva fotografii prin care demonstreaza, la propriu, acel echilibru despre care vorbeam mai inainte. Cam stresat am fost, recunosc, dar pana la urma am dus la bun sfarsit, fara accidente, periculosul shooting. Enjoy…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Acer S3 – Ultrabook equilibrium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *