Galaxy Note – un nou succes marca Samsung?

Cei de la Samsung au anuntat depasirea cifrei de 1 milion de unitati livrate pentru SUV-ul lor, Galaxy Note, desi a fost lansat de curand, la sfarsitul lunii octombrie. Acesta s-a vandut foarte bine in Europa si Asia, in tari ca Franta, Germania, Taiwan si Hong Kong. Poanta e ca de-abia acum va intra si pe piata nord-americana, una dintre cele mai dinamice pe segmentul smartphone-urilor. Pe orice segment de altfel.

In ciuda tuturor criticilor legate de marimea lui, sustin in continuare ca este unul dintre cele mai misto smartphone-uri la ora actuala. Si da, cred ca va fi un succes.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *