Transformer Prime, prima data in Carpati

Fiind baiet, pustii de munti cutreieram. Si, cum haladuiam eu asa, intr-un luminis mi se paru ca slipeste ceva in scorbura unui stejar batran. Curios din fire si fara de frica, dupa ce am scuipat de trei ori in san, am bagat mana in maruntaiele copacului. Si, cand colo ce am scos? Muica, o mandrete de Transformer Prime, noutate absoluta in materie de tablete. OZeNe-ul tabletelor cu Android. 😀

Da dragilor, pentru cateva zile am ocazia sa ma joc si cu noua tableta cu Tegra 3 de la Asus. Un device util tuturor calatorilor, fie ca se duc cu un cort pe cine stie ce creste de munti, fie ca prefera cazarea la un hotel de 5 stele. Mic, usor, oaches (adica frumos de il deoache lumea) si pe care il tine gazul (adica bateriile din dotare) multe ceasuri.

Pentru ca i-am promis cuiva ca il bag in zapada ca sa-i fac poze, am purces degraba la treaba. Din pacate, poate din fericire, zapada nu prea ne-a iesit in cale. Dar tot i-am facut cateva poze in sanul naturii, pe langa scorbura buclucasa, dar si in intimitatea unei vile de 4 stele. Rezultatele, pe urmatoarea pagina.

Si, apropo, inainte sa vedeti fotografiile, va urez La Multi Ani din tot sufletul. Sa aveti un 2012 perfect, cu sanatate, fericire, iubire, vacante frumoase si multe, multe, gadgeturi! Sa fiti iubiti!

Pozele… Primele poze cu un Prime in Carpati…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Transformer Prime, prima data in Carpati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *