In jurul lumii

Unii isi traiesc din plin viata, inconjoara lumea, vad lucruri noi si interesante, traiesc. Oare de ce nu avem toti curajul sa traim o astfel de experienta macar o data in viata? Poate atunci cand suntem tineri, dornici de aventura, sau poate cand am trecut de vremurile teribilismului, atunci cand poate apreciem la o mai justa valoare tot ceea ce ne inconjoara… De ce? Numai banii sa fie de vina? Lipsa curajului? Comoditatea? Viata? Nu suntem facuti toti pentru astfel de calatorii? Sincer, eu cred ca voi trai pana la adanci batraneti cu regretul ca nu am vazut toata lumea… Ca nu am fost in toate locurile alea frumoase pe care le vad in documentare, cataloage, carti, fotografii sau chiar filme.

Noroc ca mai sunt unii care o inconjoara si pentru noi, unii care ne arata pe unde au trecut, care ne spun povestile lor. Este si cazul lui Kien Lam, un fotograf profesionist. Anul trecut a facut inconjurul lumii, a trecut prin 17 tari, a vizitat unele dintre cele mai pitoresti locuri. Pentru voi, pentru mine, pentru noi, le-a grupat intr-un frumos timelapse.

1 an in 5 minute. Superb.
 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *