Inghetata pentru Transformer Prime, din 12 ianuarie

Asus au anuntat in aceasta seara ca update-ul la ICS (IceCream Sandwich) pentru tableta Prime va fi disponibil din 12 ianuarie. Chiar sunt curios cum se comporta Android-ul 4.0 pe Transformer Prime. Modelul pe care il butonez zilele astea a venit cu un Android 3.2.1, Honeycomb, care se descurca foarte bine atat in gaming cat si cu videoclipurile full HD. Dar cred ca Android-ul 4.0 va pune cu adevarat in valoare puterile procesorului quad-core de la Nvidia. Cel putin, asa sper.

Legat de problema cu GPS-ul care a fost sesizata in cateva articole pe internet. Cei de la Asus au ales o solutie oarecum bizara, poate din cauza ca nu pot gasi o rezolvare imediata, una software. Se pare ca au decis sa scoata din specificatiile tabletei modulul GPS. Unul din motivele invocate este metalul carcasei, un material care spun ei ca afecteaza performantele GPS-ului.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *