Sistem audio high-end de la Samsung

Se pare ca cei de la Samsung vor sa-si faca intrarea in segmentul sculelor audio premium. Sistemul audio 2.1 din imaginea de mai sus, DA-E750, arata foarte bine, are un aspect usor retro, elegant. Si, din cate spun cei de la Samsung,  are incorporat un amplificator hibrid cu lampi care poate reda un sunet clar, de calitate.

De asemenea, la el pot fi conectate atat smartphone-urile din seria Galaxy cat si rivalul iPhone. Si, cum era normal, pe el poate fi redata muzica prin functia wireless AllShare dar si prin intermediul AirPlay. Are o putere de 100W RMS, de ajuns pentru o camera maricica, si nu-i lipseste portul USB prin intermediul caruia putem conecta solutii de stocare externe, fiind compatibil si cu formatele MP3, WAV sau WMA.

Nu se stie inca un pret. Dar imi place foarte tare cum arata dracia. Va fi aratata la CES 2012.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Sistem audio high-end de la Samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *