Samsung Galaxy M – un smartphone entry-level

Samsung lanseaza Galaxy M, un smartphone care se incadreaza in zona entry-leve, desi constructia ne-ar duce cu gandul la zona premium. De ce? Pentru ca, desi are un aspect chiar interesant si un ecran super Amoled de 4 inchi, procesorul nu este decat unul single-core la 1 Ghz iar camera foto nu are decat 3 Megapixeli. Deci, un device mai ieftin decat un SGS2 sau un Note.

In rest, are doar 9.9 mm grosime si mai dispune de Android 2.3 Gingerbread, Bluetooth 3.0, 4GB memorie interna si un acumulator de 1650 mAh. Pretul se pare ca va fi pe undeva pe la 500 USD. Deocamdata este disponibil doar in Coreea.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *