Soricelul patrat – de la Logitech

Da, stiu, nu este chiar patrat. Da, suna bine. Logitech Cube, nici nu stiu de unde sa-l apuc. Nu are forma clasica de mouse dar are functionalitatea unuia. Si, in plus, poate fi utilizat ca si presenter in cadrul sedintelor. Sau, de ce nu, pointer-ul lui cu laser ar sta tocmai bine in mainile unui suporter inrait la un meci de fotbal, ce ar mai pati portarul echipei adverse… Este mic, asa ca poate sa scape la controlul de rutina al bodyguarzilor. 😀

In rest, Cube functioneaza pe tehnologie wireless, scrolling-ul se efectueaza prin functii tactile si are acumulatori reincarcabili.

Design-ul, poate fi numit inovativ. Nu stiu daca si functional. Este cam departe de forma ergonomica a unui mouse, una care ar trebui sa urmareasca cat de cat conturul unei palme. Dar cine stie, cum omul este o fiind adaptabila, poate ca te obisnuiesti sa manevrezi si o cutiuta ca asta.

Va avea un pret de 70 Euro. Mai multe detalii, aici: http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/9472.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *