Ultrabook-uri de la LG – arata bine!

Chiar daca pe la noi s-ar putea sa nu le vedem la fata, trebuia sa va arat frumoasele astea de ultrabook-uri marca LG care vor fi aratate la CES in Las Vegas.

Este vorba de modelele Xnote Z330 si Z430, cu ecrane de 13.3 inchi si, respectiv, 14 inchi. Ambele au diverse configuratii, chiar si cu procesoare Core i7, rezolutie de 1366 x 768 pixeli, stocare pe SSD-uri sau HDD-uri.

Foarte interesanti sunt parametrii fizici: modelul Z330 are o grosime de 14.7mm si 1.21 Kg in greutate, pe cand Z430 are o grosime de 19.9mm si o greutate de 1.5kg.  Arata bine, ce sa zic. Atat din punct de vedere al design-ului cat si din cel al specificatiilor, pe care le puteti vedea pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *