HDR-CX760V – o noua super camera video de la Sony

Sony au anuntat la CES nu mai putin de 13 camere video dedicate zonei consumer. Cea mai cea dintre toate, nava amiral ca sa-i zicem asa, inregistreaza full HD, poate surprinde fotografii la o rezolutie de 24.1 megapieli si are o memorie interna de 96GB. Senzorul este un Exmor de tip CMOS cu iluminare din spate iar lentilele au un zoom otic 10x. Sa nu uitam de GPS sau de inregistrarea audio pe 5.1 canale. Cei mai tipicari vor putea controla manual diafragma, timpul de expunere sau balansul de alb.

Pretul anuntat pentru SUA este in jurul a 1500 USD.

Intr-o vacanta am avut la dispozitie o camera video Sony din gama de varf. Cu ajutorul acesteia am obtinut niste inregistrari foarte frumoase, cum nu prea reusesti cu orice camera. Pesemne ca si noul model CX760V va excela la capitolul calitatii imaginii video. Si, dupa cum observ din specificatii, s-ar putea sa tina cu succes locul si unei camere foto. O asteptam la teste (in vacanta de vara ­čśÇ )

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *