Televizor cu ICS de la… Lenovo!

Deci, pana la urma zvonurile au fost confirmate: Lenovo intra si pe piata TeVe-urilor. Si nu oricum, ci cu un anunt de senzatie. Se pare ca vor lansa primul televizor care functioneaza pe baza Android-ului 4.0 ICS. Misto, nu? Un prototip complet functional a fost aratat deja in cadrul CES 2012 in Las Vegas.

Lenovo K91 Smart TV va fi lansat mai intai in China iar modelul 3D cu ecran de 55 inchi va dispune de un procesor dual-core Qualcomm 8060 Snapdragon, 1GB memorie RAM, spatiu de stocare de 8GB, functii de control vocal si un webcam de 5 Megapixeli. Ce sa mai, un smartphone cu ecran mai mare. Chiar sunt curios sa vad cum functioneaza dracia asta.

Via.

Avem si un videoclip.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *