CES 2012: Ultrabook-ul care face Yoga, de la Lenovo (prototip)

Foarte tare prototipul Lenovo Yoga pe care baietii de la alltouchtablet.com l-au vazut la CES 2012. Acesta are un ecran de 13.3 inchi care se roteste la 360 de grade, solutie pe care nu prea am vazut-o pana acum, mai ales datorita faptului ca tastatura va ramane pe spate. Al dracului ce se mai craceste! 😀 Parca face kamasutra. :O))))

Configuratie: ecran de 13.3 inchi multi-touch cu o rezolutie de 1600 x 900 pixeli, 8 GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 256GB SSD, procesoare Intel ULV, grosime de numai 16.9mm si o greutate de 1.47kg. Normal ca va functiona pe bazele unui Windows 8.

Pretul va fi pe undeva pe la 1200 USD.

Nu stiu, parca as prefera totusi un ultrabook cu tastatura tip slide.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *