Sony – Walkman de noua generatie

Walkman-ul Sony a facut senzatie la fiecare generatie a lui. Mai intai a fost un casetofon portabil, mai tarziu un cd-player portabil, a trecut in era digitalului, acum primeste si un sistem de operare portabil.

Da, noul walkman Z1050 de la Sony ruleaza pe o platforma Android 2.3, are un ecran tactil de 4.3 inchi, procesor dual-core Nvidia Tegra la 1 Ghz, stocare pe 16GB si Wi-Fi. Functie de telefon ii mai lipseste pentru a deveni un smartphone veritabil. Se pare ca nici la calitatea sunetului nu sta rau deloc, avand incorporat un amplificator digital S-Master MX care a fost creat initial pentru sistemele home-cinema.

Prin aprilie se pare ca va fi disponibil.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *