Partia pentru copii (la Arber)

Fara sa vreau, chiar daca nu practic sporturile de iarna, trebuie sa stau cateva ore in zapada alaturi de pustiulica. L-am inscris la scoala de schi de aici de la Arber. Ca sa nu inghet, mai trag din cand in cand cate un vin cald si aromat.

Ca si un element de senzatie, partiile pentru copii/incepatori sunt dotate cu benzi transportoare, pentru ca acestia sa ajunga cat mai usor sus. La noi le-am vazut doar prin mall-uri sau la supermarket-uri. Aici, tehnologia este prezenta peste tot. Mai mare dragul sa inveti sa schiezi in asa conditii. Revin si cu alte detalii sau fotografii de pe partiile Arber.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *