Praga, ieri…

Cateva fotografii facute ieri, in Praga. Un oras cu un centru medieval in perfecta stare de conservare prin care te plimbi fara sa te plictisesti. Ai nevoie de cateva zile bune pentru a descoperi tot ce este mai frumos aici. Vremea a tinut cu noi, a fost o zi de ianuarie superba, calduroasa si cu mult soare. O placere sa bati la pas intreg centrul.

Am vazut o multime de muzee, unele dintre ele destul de ciudate, gen Muzeul Strada Fantomelor, Muzeul Torturii, in general locuri destul de macabre si care iti dau fiori. Pe de alta parte, trebuie sa ai si destul cash cu tine pentru ca Praga nu este un oras ieftin, chiar deloc. Oricum, vom mai reveni.

Cateva fotografii, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *