X-Pro1: camera mirrorless de la Fujifilm

Fujifilm lanseaza X-Pro1, un model de camera mirrorless (cu obiective intershimbabile dar fara oglinda) care va fi la vanzare cam intr-o luna. Nu m-ar mira sa o vedem cat de curand si la f64.ro. In primul rand ca imi place cum arata aceasta camera, are acel look retro, gen camera cu film, care ma atrage. Este un design pe care il vor aprecia si fotografii profesionisti, cei care au deja un DSLR puternic dar care isi doresc si o camera de backup mai avansata. Dar, nici cu entuziastii nu imi este rusine, se vor gasi cativa care sa-l cumpere.

X-Pro1 are un senzor APS-C X-Trans CMOS de 16 megapixeli, o capacitate de fotografiere in rafala de 3 cps, filmare la rezolutii full HD, sensibilitate ISO standard intre 200 si 6400 si un ecran LCD de 3 inchi.

Pretul se anunta unul destul de piperat, la nivelul lui Nex7. Adica undeva pe la 1700 USD.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *