Noul Smart TV de la Samsung – video demo la CES 2012


 
Sper ca urmatorul televizor al familiei mele sa fie unul de tip Smart. Nu stiu cand vom putea sa cumparam unul, poate la anul, poate peste un deceniu. Nu tin neaparat sa fie si 3D, eu mizez pe tehnologiile Smart TV, unele care il transforma practic intr-un smartphone cu ecran gigantic. Ai aplicatii, le instalezi, deja au aparut primele televizoare cu sistem de operare (Android de exemplu).

Nu am niciun aparat audio-video marca Samsung, nici nu stiu daca urmatorul meu televizor va fi aceasta marca. In momentul achizitiei, voi analiza raportul facilitati/pret  si voi alege un televizor cat mai pe masura buzunarului meu.

Dar, facilitatile de control prin gesturi si comenzi vocale ale noilor televizoare Smart de la Samsung chiar imi plac foarte tare. Cum ar fi sa stai in canapea si sa nu mai pui mana pe nicio telecomanda? Doar ii rostesti televizorului “Hi TV” si in momentul urmator incepi sa-l controlezi prin voce… Clar, nu cea mai rapida metoda, dar este una foarte cool. ­čśÇ

Acesta facilitati Smart au fost demonstrate la CES, in cadrul spatiului expozitional al Samsung. Video, mai jos.

 

 
Tare, nu?
 
Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *