Aspire S5 – ultrabook premium de la Acer (in curand)

Proaspat revenit din vacanta, ma pun la punct cu noutatile pe care le-am ratat saptamana trecuta. Asa ca, sa nu va suparati daca va reamintesc de echipamente care mi se par interesante.

Se pare ca modelul Acer Aspire S3, pe care il tot butonez zilele astea, va avea in cateva luni un fratior numit S5. Acesta a fost deja prezentat la CES 2012 in Las Vegas. In primul rand ca imi place foarte tare carcasa ultra-slim din aliaj de magneziu finisata mat, are un aspect stilat, elegant, chiar premium.  Va dispune si de tehnologii de ultima ora, cum ar fi cea Thunderbolt care ofera viteze de banda teoretice de 20 Gbps pentru perifericele compatibile.

Legat de configuratie, nu avem prea multe detalii. Doar ca va avea un ecran de 13.3 inchi, ca va dispune de viitoare generatie de procesoare Intel Ivy Bridge, ca nu-i va lipsi un port HDMI out sau altul USB 3.0, stocare pe SSD si ca va incorpora un sistem audio mai performant.

Nu stim pretul, nu stim o data exacta de lansare. Oricum, imi place mititelul.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *