Ce mouse misto de la Genius… Death Taker, mouse-ul lui Darth Vader :D

Nu-i asa ca este un mouse reusit, care arata chiar bine? Parca zici ca este mouse-ul lui Dart Vader… Nu ca ar fi avut nevoie de unul. Isi facea foarte bine treaba doar prin gesturi. 😀

Nu prea sunt eu confortabil cu numele sau, Death Taker, dar fiind un produs dedicat gamerilor, pesemne ca acestia ii vor aprecia agresivitatea denumirii. Este un mouse customizabil, lansat la CES 2012, care permite o personalizare complexa: nu mai putin de 55 de macro-uri posibile, cu functie de “Macro Management”, setari DPI X-Y independente, precum si posibilitatea adaugarii a pana la sase greutati de metal, fiecare cantarind 4.5 grame.

Procesorul integrat al Death Taker ofera o viteza de raspuns de 1 ms, cica de 8 ori mai rapida decat in cazul mouse-urilor comune.

Se mai lauda cu nu mai putin de noua butoane de control(stanga, dreapta, buton de mijloc cu scroll, final / pagina urmatoare / X DPI / Y DPI / nivel DPI / macro), cu un cablu USB de 1.8 m al carui conector este placat cu aur si cu interfata Scorpion care faciliteaza setarea cat mai comoda a functiilor dorite.

Modelul Genius DeathTaker va fi disponibil in Romania la pretul de 270 lei.

Deci, vreau sa fiu Darth Vader… 😀 Macar pentru cateva zile/saptamani. 😀 Nu-i nimic, stam la coada in urma site-urilor specializate in gaming. ;D

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *