Moda 248C3LHSW: monitor alb imaculat de la Philips

Philips aduce in Romania monitorul Moda 248C3LHSW, unul alb imaculat tocmai bun de asezat in birourile elegante, chic, cu aspect minimalist. Sau, de ce nu, poate fi asortat cu un MacBook alb sau cu cine stie ce alte laptopuri in aceeasi culoare. De amintit ca a castigat deja un premium iF Design pe 2012.

Si, recunosc ca si la capitolul performante sta chiar foarte bine. Are o diagonala de 23.6 inchi care afiseaza o rezolutie full HD (1920×1080 pixeli), contrast dinamic de 20.000.000:1, luminozitate de 300 cd/mp, timp de raspuns de 2ms si, pe langa necesarul port VGA, mai prezinta si doua porturi HDMI.

De amintit ca lucreaza pe tehnologie cu iluminare din spate White LED (W-LED), mai performanta decat cea disponibila pe monitoarele LCD standard: emite imaginea din prima clipa, de la primul semnal, ofera o imagine mai stralucitoare, culorile sunt mai vii si valorile ratei de contrast sunt mai mari.

Monitorul Philips 248C3LHSW este echipat cu doua noi tehnologii Smart display care pot oferi o experienta mai buna la utilizare. SmartKolor mareste nivelul RGB al ecranului pentru ca imaginile sa aiba culori mai vibrante, in timp ce SmartTxt regleaza contrastul si claritatea conturului, pentru ca documentele alb-negru sa poata fi citite mai confortabil.

Philips Moda 248C3LHSW are un pret de aproximativ 1049 Lei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *