Curaj la cumparaturi – pe Koyos.ro

Alegerea unui cadou pentru un pasionat de tehnologie iti poate da destule batai de cap. Poate nu stii cu adevarat ce vrea. Sau, poate nu alegi marca, modelul, configuratia sau culoarea dorita… Iti cam vine sa-i dai banii in mana sa-si cumpere el (sau ea) ce isi doreste. Totusi, o situatie nu tocmai placuta. Tocmai de aia au aparut voucherele cadou, ca sa nu apara situatii din astea bizare cu daruitul cash-ului

Cei de la KOYOS.ro lanseaza un astfel de sistem de vouchere, numit ”CARDUL CURAJ”.  Acesta poate fi cumparat online si oferit cu ocazia oricarei zile. Cardurile pot fi trimise  atat in varianta electronica cat si tiparita. Cardurile tiparite se pot ridica de la showroom, se pot livra gratuit la adresa cumparatorului sau, de ce nu, pot fi livrate direct destinatarului. De asemenea, cardul poate fi personalizat printr-un mesaj adresat destinatarului.

Cardurile CURAJ pot fi in valoare de 100, 200, 500, 1.000, 2.000 sau 4.000 de lei, cu o valabilitate de 12 luni din momentul activarii lor.

Mai multe detalii despre Cardurile Curaj gasiti aici: http://www.koyos.ro/regulament-card-curaj.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *