X3: Smartphone quad-core de la LG

Am inceput sa fac lista cu smartphone-urile si tabletele care ar putea fi lansate la MWC, in Barcelona, luna viitoare. Tocmai am pus ochii si pe interesantul smartphone LG X3, dezvaluit pe site-ul pocketnow.com. LG X3, dupa cum vedem in imaginea din partea stanga, este un terminal subtirel, cu o grosime sub 9 mm, si cu un aspect elegant; arata bine.

Mai important este faptul ca va integra noul procesor quad-core Nvidia Tegra 3. Deci, va fi puternic, extrem de puternic. In rest, au mai transpirat urmatoarele detalii tehnice: ecran de 4.7 inchi cu o rezolutie de 1280×720 pixeli, camera de 8 Megapixeli, stocare interna de 16GB, suport microSDHC, bluetooth 4.0, transfer de date HSPA (21Mbps) si un acumulator de 2000 mAh. Sa nu uitam, ICS va spune ceva? 😀

Se pare ca va aparea mai spre sfarsitul primaverii… Ce ziceti? Va fi prezentat la MWC in Barcelona luna viitoare?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *