B23E – ultraportabil de business de la Asus

Din acest an, Asus reimprospateaza seria B de portabile, echipamente cu specificatii si accesorii dedicate mediilor de business. In general laptopurile acestei serii erau mari, voluminoase, in general cu ecrane de 15 inchi. Modelul B23E, pe care tocmai l-am vazut, are un ecran de 12.5 inchi, diagonala care face trecerea acestei serii catre portabilitate. Putem spune ca  este un echipament care vine in sprijinul oamenilor de afaceri moderni si dinamici, al celor care vor sa-si administreze afacerea de oriunde s-ar afla. De mentionat ca alte firme concurente aveau astfel de echipamente in oferta de mult mai multa vreme.

Din cate observ, design-ul seamana oarecum cu cel al ultraportabilelor seriei U31. Carcasa din aliaj de magneziu, intr-o culoare eleganta, business. Configuratia acestuia consta intr-un ecran de 12.5 inchi cu o rezolutie de 1366×768 pixeli, toata gama de procesoare Intel Sandy Bridge i3, i5 si i7, maxim 8 GB memorie RAM, hard disk-uri de pana la 750GB, USB 3.0, Wi-Fi N, Bluetooth si port Ethernet Gigabit.

Fiind un ultraportabil dedicat mediilor profesionale, nu-i lipseste cititorul de amprente, tastatura rezistenta la apa, protectia la socuri a hard disk-ului sau sistem de securitate in cazul furtului sau pierderii. De asemenea, dispune de slot Epress Card, Security Card, modem si port USB/eSata.

Din cate stiu, nu cred ca il vom avea la dispozitie prin Romania. De ce, chiar nu stiu.

Alte cateva imagini , mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “B23E – ultraportabil de business de la Asus

 • January 21, 2012 at 12:38 pm
  Permalink

  Prima imagine din galerie este de la Acer Aspire S5:P

  Reply
  • January 21, 2012 at 1:25 pm
   Permalink

   ups… am incarcat-o din greseala si am uitat de ea… tks

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *