Colectia de primavara Sony Vaio C – design elaborat

Incep sa apara primele imagini cu viitoarele laptopuri Vaio pe care Sony le va comercializa in aceasta primavara. Vor fi reimprospatate atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice dar mai ales din cel al design-ului.

Din punct de vedere vizual, seria Vaio C va fi cea mai atragatoare dintre toate. Doamnele si domnisoarele o vor aprecia cu siguranta, chiar o putem numi colectia de primavara, la fel ca in fashion.

Noile Vaio C din aceasta primavara vor avea un design mai elaborat, mai complex, de inspiratie Art Nouveau, cu motive florale sau geometrice, gravate si texturate, tridimensionale. Gravurile vor fi prezente atat pe capac cat si in jurul tastaturii. Acest design va fi prezent si pe echipamentele cu ecran de 14 inchi dar si pe cele de 15.5 inchi.

Asteptam mai multe informatii, poate si fotografii mai detaliate.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *