Mediaplayerele Philips sunt disponibile in Romania!

Multi dintre voi prefera sa utilizeze un player dedicat la redarea continutului multimedia pe televizorul din living. Iata ca, inca un producator intra pe aceasta nisa de electronice in Romania.  Este vorba de Philips care anunta lansarea noilor playere multimedia HMP5000 si HMP3000, device-uri pe care le lauda ca pot reda, in conditii de calitate maxima, orice tip de fisier, in orice format.

Din cate vad, lista formatelor multimedia compatibile este chiar cuprinzatoare:

– pe partea video poate reda: DIVX  Plus HD, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V;

– la foto: JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP, HD JPEG

– iar pe audio: Dolby Digital (DTS2.0), AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM si WMA Pro.

Modelul HMP5000 dispune de slot pentru card SD/SDHC, port USB, altul eSATA, port de retea Ethernet  si iesiri CVBS, analog audio L/R, Digital optical out, HDMI out. De asemenea, are retea Wi-Fi incorporata, este compatibi DLNA si poate decoda sunet DTS. Din cate am observat din specificatiile de pe internet, modelului HMP3000 ii lipseste suportul de conectare la retea. Sper sa revin cat de curand cu o prezentare mai amanuntita a modelului HMP5000.

Modelul HMP5000 costa 452 lei iar HMP3000 –  309 Lei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Mediaplayerele Philips sunt disponibile in Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *