Joybee GP2: Mini-proiectorul multimedia de la Benq va fi disponibil in Romania!

Mini-proiectorul Joybee GP2 de care va povesteam cam acum o luna, va fi prezent cat de curand si in Romania, la un pret de aproximativ 2700 Lei. Acesta functioneaza pe tehnologie cu iluminare 3LED, are rezolutie WXGA(1280×800 pixeli), o luminozitate de 200 ANSI lumeni, contrast nativ de 2400:1, are o memorie interna de 2GB, andocare pentru iPhone si iPod, sistem audio de 4W si posibilitati complexe de conectare: HDMI, USB, A/V, RCA, D-sub si SD/SDHC.

Mai importanta este compatibilitatea lui cu o varietate de fisiere multimedia dar si office! In primul rand ca este un adevarat player multimedia, prin conexiunea USB avand posibilitatea redarii de filme cu subtitrare (in format MKV, AVI, MOV, MP4, FLV, 3gp/3g2), imagini (JPEG, BMP, PNG) si muzica (MP3, MP2, APE, FLAC, OGG, WAV, m4a). Ce sa mai, puteti  creati un adevarat cinematograf acasa, doar cu el, fara sa mai aveti nevoie de alt player. S-ar putea sa aveti nevoie de un decodor DTS, pentru ca nu vad in specificatiile lui acest format audio. Adica va trebui sa-i treceti sunetul printr-un amplificator cu decodare DTS.

Dar, cel mai tare este faptul ca are integrat viewer de documente MS Office (doc, xls, ppt, txt) dar si Adobe PDF. Practic, poate fi o solutie foarte buna atat pentru mediile de business dar si in cele scolare sau universitare. De mentionat ca, in camera in care se vor desfasura proiectiile, trebuie sa fie, daca nu intuneric total, cel putin semi-intuneric.

Oricum, as vrea sa vad cum se descurca mititelul, il asteptam la teste. 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *