Mai multe obiective pentru camerele Micro 4/3

Cei de la Tamron si Tokina si-au anuntat intentia dezvoltarii  de obiective si pentru standardul Micro 4/3 lansat de Olympus si Panasonic. Astfel, utilizatorii acestor tipuri de camere vor avea la dispozitie o gama mai variata de lentile, poate si cu preturi mai mici decat cele marca Panasonic sau Olympus. Anuntul vine dupa ce Sigma a prezentat deja doua obiective, atat pe montura Micro 4/3 dar si pentru cea tip “E” a celor de la Sony.

Decizia a fost luata pe fondul cresterii popularitatii camerelor mirrorless in Asia, in special in Japonia, dar si in Europa, in tari ca Marea Britanie sau Germania. Asa ca, era de asteptat ca producatorii de optica sa-si indrepte atentia si catre aceasta zona.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *