Padfone-ul va fi lansat la MWC luna viitoare!

Se pare ca Padfone-ul, mult asteptatul smartphone Asus care se poate transforma intr-o tableta, va fi lansat peste cateva saptamani in cadrul Mobile World Congress la Barcelona. L-am vazut sub forma de prototip anul trecut in Taipei, la MWC ar cam trebui sa primim specificatiile finale si un pret.

Ca si Motorola Atrix, este unul dintre device-urile care ne arata un posibil viitor al portabilelor si smartphone-urilor. Smartphone-urile vor deveni echipamentele principale, adevarate mini-computere portabile, in conditii de office fiind utilizate alaturi de accesorii in care vor fi andocate. Accesoriile pot lua forma unei tastaturi, a unui ecran mai mare, a unei tablete sau, de ce nu, a unui laptop. Eu merg cu gandul si mai departe, cred ca vom putea andoca smartphone-ul chiar si in televizorul din living. O sa vedeti…

Update: Se pare ca la MWC vom vedea o noua varianta de Padfone, cu un alt design, chiar mai subtire decat cea aratata pana acum. Tableta va avea un ecran de 10.1 inchi iar smartphone-ul de 4.3 inchi. Inca nu se stie procesorul dar banuielile merg spre Tegra 3 sau Qualcomm Snapdragon S4. Eu as merge pe Tegra 3.

Un teaser video al lui, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Padfone-ul va fi lansat la MWC luna viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *