Nikon P510 – cel mai mare… zoom din lume (Rated 18+)

Update: Va fi disponibila in luna aprilie in Romania, la un pret de aproximativ 429 Euro.

Comentariu Rated 18+ Pe astia de la Nikon ii banuiesc de lucruri necurate cu pastile albastre… Pai, cum pusca mea, ca nu ma pot exprima altfel, un zoom optic 42x (24-1000mm)… Da ce i-au facut? 😀 Daca, scuzati expresia, il intinzi de tot, risti sa ranesti lumea pe strada . :O))

Lasand la o parte glumele deocheate, obiectivul de pe noul bridge Nikon P510 este chiar impresionant. Primul din lume cu un zoom optic 42x!!!(Bagam niste pariuri la bursa de profil sa vedem care producator ajunge primul la 50x? 😀 )

Sa va mai spun si alte specificatii? Vorba aia, lunga, lunga, da’ mai are si altceva? 😀 Pai, cam are zic eu, este DO-TA-TA! Senzor CMOS BSI de 16 Megapixeli, procesor Expeed C2, ISO intre 100 si 3200, capacitate de fotografiere in rafala de 7 cps, ecran LCD rabatabil de 7.5cm (3 inchi), GPS, filmare full HD sau filmare cu incetinitorul la 240fps. Interesant, nu?

Ce sa mai, poate fi camera perfecta pentru calatorii si vacante. Ramane sa mai vedem daca rezultatele foto-video chiar o recomanda pentru asa ceva.

Va fi disponibila in luna aprilie in Romania, la un pret de aproximativ 429 Euro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *