Asus TF301 – primele imagini “scurse” pe internet

In timp ce eu inca ma chinui sa fac rost de o tableta Transformer Prime pentru uzul personal, pe internet isi face deja aparitia un nou model, TF300T. Cei de la alltouchtablet.com au masurat poza si le-a iesit o diagonala de 7 inchi. Nu stiu daca este chiar asa, mie imi pare un ecran de 10.1 inchi in poze. In schimb, mai importanta imi pare carcasa de plastic, ceea ce inseamna ca ii merge GPS-ul. :O)) Si, din cate vad eu in poze, pare si subtirica. Oare va fi prima tableta Asus de 10 inchi fara andocare cu tastatura? De ce nu? Sunt unele persoane care ar prefera doar tableta.

In legatura cu configuratia, banuiesc un Tegra 3, o rezolutie de 1280×800 pixeli, restul specificatiilor fiind comune Transformer-ului Prime. Nu stiu cand va fi lansata, banuiesc ca s-ar putea sa-si faca aparitia in forma de prototip pe la CeBit in Hanovra. Vom vedea.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *