K-01 – mirrorless-ul Pentax devine oficial

Deci, iata ca avem mai multe detalii si fotografii ale mirrorless-ului Pentax K-01.  Acesta dispune de un senzor APSC Cmos de 16 Megapixeli, un ecran LCD de 3 inchi, sensibilitate ISO intre 100 si 25600, capacitate de fotografiere in rafala de 6cps precum si inregistrare video la rezolutie 1080p/30fps.

Design-ul este unul atipic fata de ceea ce exista pe piata, nu pot spune ca ma impresioneaza in vreun fel; pare o camera robusta, chiar este construita pe o structura de aluminiu. In SUA isi va face aparitia in luna martie, la un pret de aproximativ 900 USD (body plus obiectivul pancake PENTAX-DA 40mm F2.8 XS).

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *